Prijava

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Croatian Belarusian Bulgarian Czech English French German Hungarian Italian Norwegian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Ukrainian

U Pješčanoj uvali, jednoj od poznatih pulskih turističkih zona udaljenoj 2 km od centra grada, nalazi se vila « Mira ». U vili smještajnog kapaciteta do 19 osoba koja je smještena 100 m od plaže te 500 m od marine. Pored toga, ponuda je upotpunjena i dodatnim sadržajima kao što je unajmljivanje bicikla, skutera te glisera, a organizira se i škola tenisa.

Villa Mira Vam nudi tri apartmana, jedan studio apartman i jednu sobu za mlađu populaciju. Apartmani su veličine 40-60 m2 i svi su opremljeni klima uređajem, televizorom, hladnjakom, mini barom, aparatom za kavu i terasom. Mogućnost upotrebe perilice rublja. Dozvoljeno pušenje na terasama i balkonu i svaki Apartman ima vlastiti parking.

Vila se nalazi samo 100 metara od pješčane plaže u Pješčanoj Uvali. Ovo je mjesto jedno od najpoznatijih turističkih mjesta, a samo 2 km od centra grada Pule, a 300 metara od najbliže luke. Uz udoban smještaj u obližnjem restoranu imate priliku i za polu pansion ili za puni pansion. Postoji mogućnost unajmiti i više apartmana zajedno, ili cijelu Villu. U nastavku dolje, pogledajte slike i kompletan opis Apartmana. ↓↓↓

1A4+2-P5151247

Apartman za 4 osobe je 60 m². U 2 odvojene sobe imaju bračni krevet i 1 osoba mogu spavati na kauču u dnevnom boravku. Lijepo namješten dnevni..

2App4+1_08

Ovaj 55 m² Apartman je pogodan za 2 do 4 osobe. Spavaća soba ima bračni krevet i još 2 osobe mogu spavati na kauču...

App2+2_7 [800x600]

partman za 2 osobe je 45 m². Odvojena spavaća soba ima bračni krevet i 2 osobe mogu spavati na kauču u dnevnom boravku.

IMG_0417

Studio apartman za 2 osobe je 25 m² s bračnim krevetom i 1 osoba može spavati na kauču. Tu je i satelitska televizija. Kuhinja je opremljena, sa štednjak..

IMG_0308

Soba je idealna za mlađu populaciju. Ova soba nema klime,vec ventilator i nema Terase niti Balkona vec jedno mjesto za sjedenje..