Prijava

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Croatian Belarusian Bulgarian Czech English French German Hungarian Italian Norwegian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Ukrainian

U Pješčanoj Uvali i okolici nudi se raznovrstan izbor aktivnosti - ovdje možete plivati, trčati, voziti bicikl, kušati..

U Pješčanoj Uvali i okolici nudi se raznovrstan izbor aktivnosti - ovdje možete plivati, trčati, voziti bicikl, kušati ukusna domaća jela, a okolica je popularna destinacija za jahanje i ronjenje s bocama. Večeri provedite zabavljajući se, prošećite obalom ili se opuštajte u nekom od mnogih barova uz more.

Turistička ponuda je ovdje uistinu bogata. Pješčana Uvala je dom Marine Veruda, jedne od najbolje opremljenih marina na Jadranu, sa 650 vezova na 18 molova i još 250 na suhom molu. Osim nebrojenih apartmana, soba, nekoliko manjih hotela, zatim barova, trgovina i slastičarnica, Pješčana Uvala je zacrtana na gastronomskoj karti po njenim restoranima, od čega su čak 2 proglašena najboljima u Hrvatskoj. Ono što Pješčanu Uvalu čini toliko posebnom jest odlična ponuda na idiličnoj lokaciji smještenoj tik uz Pulu, što njenim posjetiteljima daje najbolje od svijeta – miran relaksirajući odmor uz izbor mnoštva događanja te kulturnih i povijesnih zanimljivosti.

Pjescana Uvala je jedno od najposjećenijih destinacija u Puli . Sa velikim brojem atrakcija za otkrivanje, ovaj traženi dio grada vas neće prestati zadivljavati. More je kristalno bistro, pogodna za djecu, aktivnosti za djecu i obitelji, posjetite jedan od popularnih akvarija smještenih u Puli.


U suradnji sa Brodarima "Ana" & "Galeb" i drugima Villa-Mira za svoje goste organizira izlete i do 20% povoljnije od osnovne cijene.

Izleti se organiziraju svaki dan na Nacionalni Park Briuni i nekoliko puta tijedno za Poreč, Rovinj preko Limskog kanala na Crveni otok.

Na brodu se servira svježa riba na žaru i služi sa domaćim vinom i sokom.


Tu su također i izleti za Veneciju-Italija nekoliko puta tijedno. Polasci i dolasci su iz Pule i Medulina. Pored izleta brodom Villa-Mira organizira i druge sportove, kao sto su, škola jahanja u Medulinu, škola Tenisa, skijanje na vodi, kružni izleti avionom i još puno toga..