Prijava

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Croatian Belarusian Bulgarian Czech English French German Hungarian Italian Norwegian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Ukrainian

Izuzetna gastronomska ponuda temeljena na tradiciji, čistoći okusa i najkvalitetnijim sezonskim namirnicama.

Kada se dođe u neki novi kraj, najčešće su hrana i piće jedan od prvih dodira, putokaza i spoznaje novog područja. Istra je tu kao stvorena za nove izazove i istraživanja, ali i za ponavljanje i potvrđivanje već znanih okusa i mirisa. Želimo Vam barem malo olakšati odgovor na vječno pitanje: Kada, što i gdje jesti?


Restoran "Lanterna

Obiteljski restoran "Lanterna" s dugogodišnjom tradicijom u ugodnom ambijentu nudi vrhunske riblje i mesne specijalitete.

Svježi ulovi pripremljeni u domaćoj kuhinji za najistančanija nepca, uz pokoje kulinarsko iznenađenje i pomno odabrana vrhunska vina uz stručno mišljenje našeg sommeliera, svakom će gostu osigurati iznimno gastronomsko iskustvo.

Restoran OASI

Smješten je u Pješčanoj uvali, mirnom, lijepom i elitnom predgrađu, udaljenom samo nekoliko kilometara od užurbane Pule.
Ugodan ambijent, zatvorena wellness zona, te bogata gastronomska ponuda restorana u sklopu hotela, čine Oasi idealnim mjestom za one koji traže odmak od ljetnih vreva i potpunu relaksaciju.

Restoran Milan

Spajajući kontinent i Mediteran, stvaramo pjat s potpisom. Osnova Milanove kuhinje je, naravno, istarski teritorij, no naš pogled na nju je onaj uspomene koju gost nosi dok se vraća svakodnevici. On ne samo da stvara sjećanje na svježe i autohtone namirnice, već identificira okuse koji su – okusi Milana.

Naša jela su klasici, naši klasici, u kojima puštamo prirodi da učini svoje. S punim poštovanjem prema bazičnoj namirnici i bez pretjeranih intervencija, od jednostavnijih pa do elaboriranih jela obogaćenih našim vlastitim maslinovim uljem od maslina s lokacije tek nekoliko kilometara udaljene od Milana, arome i okusi ovdje su u prvome planu.